Over ons


ONZE LEUZE: WE GO FOR THE EXTRA SMILE


We staan garant voor een persoonlijke en kwalitatieve service.   We werken steeds volledig op maat van uw wensen.   Kortom bent U op zoek naar dat extraatje meer voor op uw feest of evenement?  Dan  staat Hoppie Photobox garant  voor succes  bij  al uw gasten! 


FORMULE NAAR EIGEN SMAAK


We hebben voor u 3 formules uitgewerkt: de social smile, de little en de big smile. 

Neem gerust contact met ons op voor uw persoonlijk advies en uw offerte op maat.   

Bij elke formule krijgt U alle foto’s achteraf digitaal toegestuurd.


WIE ZIJN WE?

We zijn Gregory & Els uit Poperinge. In september 2017 startten we met veel passie onze Hoppie Photobox.  Graag kozen we een naam met een link naar onze roots. Wist je dat Hoppie een samensmelting is van 'hoppe' en 'happy'?  Zelf zijn we steeds in voor een goed feestje met de nodige sfeer en thema.  We vinden het een hele eer om onze passie te delen met anderen.  Misschien tot binnenkort?

WAT IS EEN PHOTOBOX?

Een photobox is een mobiel fotoautomaat, waarmee U grappige en originele snapshots kunt maken en deze meteen kunt afdrukken.   Is geschikt voor elk soort feest/evenement, van klein tot groot, van particulier tot professioneel.


PROPS

Bij onze photobox krijgt U ook heel wat leuke props.  Props zijn toffe en grappige accessoires die de foto's nog leuker maken vb een snor, een strikje, een leuke  tekstballon.  Uw gasten kunnen meteen creatief aan de slag.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE EYECATCHER

Onze photobox is eenvoudig in gebruik.  Met enkele eenvoudige toetsen op het scherm kan foto genomen & gedeeld worden. 

Het toestel past perfect in elke omgeving.  Een originele eyecatcher waar uw gasten maar al te graag willen gezien worden.


We go for the extra smile!

HOPPIE PHOTOBOX

VERHUUR PHOTOBOOTH & PROPS


E-mail: hoppiephotobox@telenet.be

Tel: 0468/35 43 22
Ondernemingsnummer: BE0674.947.675